Arjes Impaktor 250 schredder - nieuw leverbaar (52218073)

  • Categorie: Overige afvalverwerking
Prijs op aanvraag

Toepassingsgebied: Wegenbouw

Dankzij de jarenlange ervaring en innovatieve ontwikkelingen in de bouw van shredders is de Impaktor 250 één van de meest polyvalente machine op de markt. Ondanks de compacte afmetingen van de machine is deze toch voorziien van een uit de kluiten gewassen Volvo Penta van 180 PK. De hydraulische aandrijving van de shredderunit maakt het mogelijk een extreem hoog koppel op de rotor assen te ontwikkelen in combinatie met een beveiliging tegen overbelasting.

De Impaktor kan worden uitgerust met twee types van rotor. Een Impaktorrotor welke wordt ingezet voor vermalen van betongewelven, wegenisasfalt en licht schroot. Een messenrotor geschikt voor het verkleinen van afvalhout, groenafval, boomstronken, restafval, autobanden, etc..

Als optie zijn beide rotoren verkrijgbaar met een cassettesysteem waardoor deze in minder dan een uur tijd uitwisselbaar zijn.

De combinatie van een rupsonderstel met een haaksysteem maakt dat de machine zeer mobiel en gemakkelijk te verplaatsen is van de ene werf naar de andere.


Eigenschappen/kenmerken

  • mobiel

https://koop.entreeding.com/product/52218073-arjes-impaktor-250-schredder-nieuw-leverbaar.html

Categorie Overige afvalverwerking

Vergelijkbare advertenties