GEO Overtopfrees 105cm t/m 165cm AgriProf Quality Equipment

  • GEO Overtopfrees 105cm t/m 165cm AgriProf Quality Equipment
  • Categorie: Overige grondbewerking
  • Bouwjaar: 2019
€ 1.595 Exclusief BTW

AgriProf Quality Equipment is gespecialiseerd in de verkoop van miniwerktuigen vanuit Friesland. Hiervoor hebben wij een hechte partnerschap met ons TOPmerk GEO Agri uit Italië. Alle machines worden naar Italiaanse standaard ontworpen en geproduceerd, hierdoor bent u als gebruiker verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine welke u vele jaren met veel plezier zult gaan gebruiken.

Met deze GEO overtopfrees maakt u in een handomdraai een vlak zaaibed. Stenen, kluiten en bijvoorbeeld oude graszoden worden door de frees ondergewerkt en de losse aarde vormt de bovenlaag. De gaasroller of verkruimelroller zorgt ervoor dat enkel de fijne grond wordt door gelaten. Door deze bewerking vormt er een toplaag met veel zuurstof en ruimte voor water waardoor uw jonge aanplant in uw gazon of weide gestimuleerd wordt om te groeien.

GEO Italië ontwerpt en ontwikkeld sinds 2007 hoogwaardige agrarische machines tegen een gunstige prijs. De doelstelling van de onderneming is “ to produce agricultural machinery in Europe with competitive prices and excellent quality”.
Deze doelstelling heeft voor GEO de afgelopen jaren bijgedragen aan een sterke groei trouwe klanten binnen Italië en ver daarbuiten. In het 12.000m² grote magazijn in Castagnole delle Lanze is een zeer grote voorraad aanwezig waardoor snelle levertijden eenvoudig haalbaar zijn en onderdelen vlot per koerier verzonden kunnen worden. Hiermee is GEO als producent reeds vele jaren een begrip in de agrarische markt in Europa waar 90% van de productie voor export binnen Europa bestemd is en 10% voor de thuismarkt Italië.
Ondanks het grote succes blijft men steeds scherp op kwalitatieve verbeteringen en uitbreiding van het assortiment waar het gebruiksgemak van de machine centraal staat.
 

Categorie Overige grondbewerking
Merk GEO
Model Overtopfrees 105cm t/m 165cm AgriProf Quality Equipment
Bouwjaar 2019

Vergelijkbare advertenties