Volkswagen Caddy 1.6 TDI L2H1 BMT Maxi Comfortline | Navi | Autom. Airco | Cruise Control | Parkeersensor

Referentie: 9213830-AWD
  • Volkswagen Caddy 1.6 TDI L2H1 BMT Maxi Comfortline | Navi | Autom. Airco | Cruise Control | Parkeersensor
  • Categorie: Bestelwagens
  • Bouwjaar: 2015
  • Gewicht: 1.465 kg
€ 11.500 Exclusief BTW

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - apr 2016
Cabine: enkel
Koppel: 250 Nm
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.598 cc
Lengte/hoogte: L2H1
Wielbasis: 301 cm
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Motorrijtuigenbelasting: € 92 per kwartaal
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers

Opties: Airco (automatisch), Comfortstoel(en), Cruise control, Navigatiesysteem full map, Parkeersensor achter, Winterbanden, 12Volt aansluiting, Achterdeuren met ruiten, Achterruitverwarming, Achterruitwisser, Airbag(s) hoofd voor, Airbag(s) side voor, Airbag bestuurder, Airbag passagier, Alarm klasse 1(startblokkering), Anti Blokkeer Systeem, Anti doorSlip Regeling, Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Betonplex in laadruimte, Binnenspiegel automatisch dimmend, Boordcomputer, Brake Assist System, Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Derde remlicht, Dimlichten automatisch, Elektrische ramen voor, Elektronisch Sper Differentieel, Elektronisch Stabiliteits Programma, Getint glas, Hill hold functie, mistlampen voor adaptief, Multimedia-voorbereiding, Passagiersstoel in hoogte verstelbaar, Radio, Radio cd speler, Radiovoorbereiding, Regensensor, Reservewiel, Start/stop systeem, Stuur verstelbaar, Verwarmde voorruit, Zijschuifdeur rechts

Zeer mooie en goed onderhouden VW Caddy Maxi. De auto heeft op 08-03-2019 bij 125.170 km nog een onderhoudsbeurt gehad bij de Volkswagen Dealer.
De Volkswagen Caddy combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een auto uit 2015 die 127940 kilometer op de teller heeft staan. De comfortstoelen van deze Volkswagen Caddy staan bekend om zijn goede zithouding. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: met elektrisch verstelbare lendesteun, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en dagrijverlichting.

Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze auto is met automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Garagebedrijf Vobri B.V. is een onafhankelijke garage die geen eigendom is van een onderdelenmerk, importeur of grossier.

Onafhankelijk betekent dat alle automerken welkom zijn in onze garage. Sinds maart 2016 zijn wij gevestigd in Schoonebeek en brengen een schat aan ervaring mee. We bieden een zeer ruim dienstenpakket en kunnen in onze ruime werkplaats alle mogelijke werkzaamheden en reparaties aan personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers uitvoeren. Wij zoeken altijd samen met de klant naar de juiste en passende oplossing. Wij werken uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit met een scherpe prijs. Door de snelle leveringen van onze leveranciers kunnen we uw auto in een zeer korte tijd voorzien van de juiste onderdelen en zorgen dat u uw weg snel weer kunt vervolgen. We hebben tegen een gereduceerd tarief ook een leenauto voor u beschikbaar tijdens de duur van de reparaties. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Categorie Bestelwagens
Merk Volkswagen
Model Caddy 1.6 TDI L2H1 BMT Maxi Comfortline | Navi | Autom. Airco | Cruise Control | Parkeersensor
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 127.945
Gewicht 1.465 kg
Referentie 9213830-AWD
2WD
Airconditioning
Stuurbekrachtiging
Kilometerstand 127.945 km
Handgeschakeld
Brandstof: Diesel
Vermogen (kW) 75 kW
Aantal deuren 4
Kleur Zilver metallic
CO2 uitstoot
Metallic
Eerste registratie 10-2015

Vergelijkbare advertenties