HP Clean HPW PSL HOT - warm water hogedrukreiniger

  • HP Clean HPW PSL HOT - warm water hogedrukreiniger
  • Categorie: Stationaire Hogedrukunits
  • Conditie: Nieuw
Prijs op aanvraag

De HPW PSL HOT is een industrieel elektrisch aangedreven warm water hogedrukreiniger met thermal protector. Speciaal ontwikkeld voor de food/ feed branche waar intensief professioneel hygiënisch gebruik een vereiste is. Deze statische warm water unit is voorzien van een zeer efficiënte verticaal stainless steel boiler met een vuurvaste cement basis en een stainless steel boiler kop. Voorzien van de meest moderne veiligheidssystemen zoals TSI (IntelligentTotalStop) en TQC (TotalQualityControl) met een operationele druk tot 200 bar.

Technische en algemene gegevens :
Merk : HP Clean
Type : HPW PSL HOT
Werkdruk : 0-200 bar instelbaar
Liters/ min : 15 l
Voeding : elektrisch 230/400V
Verwarming : boiler
Slangtrommel : Optioneel met 15 m staalweefselverwerkte hoge druk slang
Toebehoren : nevellans, vuilvrees, 5 m. elektra kabel

Voor informatie en/of demonstratie :
HP Clean BV
Handelsweg 67
4421 SH Kapelle
T 0342-760999

Levering, service en onderhoud van nieuwe en/of gebruikte warm en koud water hoge druk reinigers. Levering door geheel de Benelux.

HP Clean BV is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de levering, service en onderhoud van hogedrukreinigers en hogedruksystemen. We beschikken dan ook over een breed pallet aan warm en koud water hogedrukreinigers.
HP Clean is de leverancier van hoogwaardige hogedrukreinigers voor professioneel gebruik. Op basis van een goed advies van één van onze adviseurs, bieden we u het juiste systeem aan voor uw reinigingsvraagstuk(ken). Dat bewijzen wij u graag. Vraag nu een demonstratie bij u op locatie aan!

Meer informatie:
www.hpclean.nl

Categorie Stationaire Hogedrukunits
Merk HP Clean
Model HPW PSL HOT - warm water hogedrukreiniger
Algemeen conditie Nieuw

Vergelijkbare advertenties