2024 Hamevac VHU-3000-BER Vacuumunit VK9414

Referentie: VK9414
  • Hamevac VHU-3000-BER Vacuumunit
  • Categorie: Overige aanbouwdelen
  • Bouwjaar: 2024
  • Gewicht: 180 kg
  • Conditie: Nieuw
Prijs op aanvraag

Inrichting: Vacuümsysteem
Constructiedatum: 2024-01-01
Aandrijving: motorisch
Motor type: Honda GX160

Algemeen
Status: Nieuw

VACUÜM HIJSUNIT VHU-3000 De VHU-3000 is voorzien van een robuust frame met een maximaal hefvermogen van 3000 kg. De unit kan naar keuze met een ketting, of palletvork opgenomen worden. De leden uit de VHU-Serie zijn alle voorzien van een vacuümbuffertank (CE-conform), die er voor zorgt dat het (beton) product blijft hangen, als de aandrijving er onverhoopt mee stopt.
Voor het aanzuigen en lossen van de lading heeft u de keuze tussen mechanische- of radiografische bediening.
Ook heeft u de mogelijkheid, afhankelijk van het soort zuignap en de uit te voeren werkzaamheden, de nap middels een ketting aan het frame te hangen, of direct aan het standaard aanwezige raamwerk te monteren, waardoor een vaste verbinding ontstaat.

Door met al deze zaken rekening te houden kunt u deze vacuüm hijsunit gebruiken op graafmachines, wielladers en andere machines die u al in bezit heeft, en die geschikt zijn om betonproducten mee te tillen. Vacuüm zuigheffer of tegeltiller VHU-3000-BER van Hamevac - met max. hefvermogen tot 1.870 kg - voor het moeiteloos en ergonomisch tillen/heffen en verplaatsen van alle (beton)producten, bv. tegels groot en klein, gootelementen, traptreden en overige (beton)elementen, zelfs uitbreidbaar met een evenaar tot 3.000 kg: Machinaal gebruik met kraan via hijsoog Uitgerust met extra valbeveiliging en lampenset voor visualisering vacuüm percentage Aanzuigen en lossen via radiografische afstandsbediening Goed afleesbare vacuümmeter en ruim bemeten buffertank Met eigen verbrandingsmotor die zorgt voor aandrijving van de vacuümpomp Beschikt over ingebouwde transportsteunen zodat toestel stabiel blijft staan Inclusief zuignap De VHU-3000 is nu ook volledig elektrisch op accu beschikbaar!

Categorie Overige aanbouwdelen
Merk Hamevac
Model VHU-3000-BER Vacuumunit
Bouwjaar 2024
Gewicht 180 kg
Referentie VK9414
Algemeen conditie Nieuw
Optisch conditie Nieuw
Technisch conditie Nieuw
Hoogte 720 mm
Hefcapaciteit 3.000 kg
Breedte 580 mm
Brandstof: Benzine
Lengte 1.020 mm
Kleur Oranje

Vergelijkbare advertenties