Knikmops Palletvorken (Nieuw)

  • Knikmops Palletvorken (Nieuw)
  • Categorie: Overige grondverzet
€ 850 Exclusief BTW

Type: Lader
Toepassingsgebied: Bouw
Neem voor meer informatie contact op met Karel Toebast (+31620393202, karel@hovbv.nl) of Celestin Toebast (+31653579705, celestin@hovbv.nl)

De palletvork is een onmisbaar aanbouwdeel voor de Knikmops of minishovel als u regelmatig met pallets werkt. Het is een eenvoudige, maar zeer nuttige tool waarmee u efficiënt goederen kunt verplaatsen en opslaan. Palletvorken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor verschillende Knikmops- en minishovel-modellen.

Een palletvork bestaat uit twee of meer tanden die op de lading worden geplaatst om deze op te tillen en te verplaatsen. De tanden worden in de pallet gestoken, waarna u de pallet met de lading kunt oppakken en naar de gewenste locatie kunt verplaatsen. Palletvorken zijn ideaal voor het verplaatsen van pallets met materialen zoals stenen, bakstenen, tegels, zakken met zand of grind, dozen en andere zware voorwerpen.

Onze palletvorken zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. De vorken zijn gemaakt van robuust staal en zijn voorzien van een poedercoating om roest te voorkomen. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren en te gebruiken.

Palletvorken zijn niet alleen geschikt voor het verplaatsen van pallets, maar ook voor het opslaan van goederen. U kunt pallets op elkaar stapelen om ruimte te besparen en meer goederen op te slaan. Dit is vooral handig op bouwplaatsen, in loodsen of magazijnen. Een palletvork bespaart u niet alleen tijd, maar ook de fysieke inspanning die nodig is om zware voorwerpen met de hand te tillen en te verplaatsen. Of u nu werkt op een bouwplaats, in een magazijn of op een ander terrein, wij hebben de perfecte palletvork voor uw werkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u uw werkzaamheden gemakkelijker en efficiënter kunt maken met een palletvork.

KM 80/85:
75 cm (standaard)

KM 90/100:
90cm (standaard)

KM120/125/130/140:
90cm (standaard)

KM 180/250:
110cm (standaard)


Bedrijfsinformatie

Ook kunt bij ons terecht voor nieuwe, gebruikte of huur van minishovels, trilplaten, trilstampers, doorslijpers, minigravers etc. Ook meer dan 1500 straatmakers artikelen op voorraad!
Voor meer informatie bezoek eens onze website hovbv.nl. Ons bedrijf is gevestigd in Hattem, vlak onder Zwolle. Centraal gelegen voor Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Noord-Holland en Flevoland!

Zoekwoorden: Knikmops, Giant, Sherpa, Shaffer, Kubota, Tackeuchi, Bobcat, Aanbouwdelen, Hulpstukken, Tegelriek, Bak, Dichte bak, Palletvorken, Puinbak, Inveegbezem, Legklem, Bandenklem, Probst, Optimas, Hungklinger, Shovel, Minishovel, Kraan, Wacker Neuson, Ammann, Samac, Trilplaat, Triller, Revo, Weber, Stampers, Topcon, Bouwlaser, Steenknipper, Almi, Probst, Hamevac, Husqvarna, Stihl, Bandenzaag, Doorslijper, Aanhanger, Machinetransporter, Hapert, Zuignap, Tegeltiller, Tegeldonkey, Zaagtafel, Stratenmakers, Hoveniers, Gereedschappen, Werkkleding, Kruiwagen, Fort, Matador, Diamant gereedschap, Zaagbladen, Sankyo.

Categorie Overige grondverzet
Merk Knikmops
Model Palletvorken (Nieuw)
Knik besturing

Vergelijkbare advertenties