Knikmops en Giant Tegelriek (Nieuw)

  • Knikmops en Giant Tegelriek (Nieuw)
  • Categorie: Overige grondverzet
Prijs op aanvraag

Type: Lader
Toepassingsgebied: Bouw
Neem voor meer informatie contact op met Karel Toebast (+31620393202, karel@hovbv.nl) of Celestin Toebast (+31653579705, celestin@hovbv.nl)

Als u bezig bent met het uitbreken van klinkers en tegels, dan is een tegelriek het perfecte aanbouwdeel voor uw Knikmops of minishovel. Met een tegelriek kunt u tegels en klinkers gemakkelijk verplaatsen en precies op de juiste plek leggen. Het is een ideale oplossing voor het uitbreken van grote oppervlakten tegels, zoals bijvoorbeeld in straten en parkeerplaatsen. Het grote voordeel van deze riek ten opzichte van een bak is dat er bijna geen zand met de klinkers mee geschept wordt en dat de riek weinig tot geen weerstand geeft met het onder de klinker laag scheppen.

Onze tegelrieken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor verschillende Knikmops- en minishovel-modellen. Wij bieden hoogwaardige tegelrieken die perfect passen bij uw machine en uw werkzaamheden. Zo kunt u snel en efficiënt werken op de bouwplaats, in de tuin of op andere terreinen. Een tegelriek is voorzien van tanden waarmee u gemakkelijk het straatwerk kunt losbreken. Hierdoor kunt u de tegels gemakkelijk verplaatsen en precies op de juiste plek leggen. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook energie.


Bedrijfsinformatie

Ook kunt bij ons terecht voor nieuwe, gebruikte of huur van minishovels, trilplaten, trilstampers, doorslijpers, minigravers etc. Ook meer dan 1500 straatmakers artikelen op voorraad!
Voor meer informatie bezoek eens onze website hovbv.nl. Ons bedrijf is gevestigd in Hattem, vlak onder Zwolle. Centraal gelegen voor Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Noord-Holland en Flevoland!

Zoekwoorden: Knikmops, Giant, Sherpa, Shaffer, Kubota, Tackeuchi, Bobcat, Aanbouwdelen, Hulpstukken, Tegelriek, Bak, Dichte bak, Palletvorken, Puinbak, Inveegbezem, Legklem, Bandenklem, Probst, Optimas, Hungklinger, Shovel, Minishovel, Kraan, Wacker Neuson, Ammann, Samac, Trilplaat, Triller, Revo, Weber, Stampers, Topcon, Bouwlaser, Steenknipper, Almi, Probst, Hamevac, Husqvarna, Stihl, Bandenzaag, Doorslijper, Aanhanger, Machinetransporter, Hapert, Zuignap, Tegeltiller, Tegeldonkey, Zaagtafel, Stratenmakers, Hoveniers, Gereedschappen, Werkkleding, Kruiwagen, Fort, Matador, Diamant gereedschap, Zaagbladen, Sankyo.

Categorie Overige grondverzet
Merk Knikmops
Model en Giant Tegelriek (Nieuw)
Knik besturing

Vergelijkbare advertenties