Avant 750 TDL Kniklader met bak en vorken

Referentie: Telescopische kniklader
  • Avant 750TDL
  • Categorie: Compacte wieladers
  • Bouwjaar: 2015
  • Draaiuren: 1.700
  • Gewicht: 1.930 kg
  • Conditie: Goed
€ 31.500 Exclusief BTW

Max. hefvermogen: 2100 kg

Hefhoogte: 3,08m

Vermogen: 36KW, 49 pk

Compact, robuust, telescopische arm, uitzonderlijke zichtbaarheid

 

Type: M750 EIMCT

Jaar: 2015

Prijs: 31 500,- excl BTW

Status: Gebruikt/ nagekeken

Motor: Kubota

Gewicht: 1930kg

Brandstof: Diesel

 

 

 

Algemene informatie:

 

De Avant 700 serie zijn sterke en uiterst veelzijdige knikladers voor taken waar een hoog hefvermogen en/of rijsnelheid nodig is, toch blijft de machine uiterst compact. De 700 series zijn het perfecte werktuig om straten schoon te vegen of andere onderhoudswerken op smalle opritten of stadstuinen. Maar ook voor het heffen en verplaatsen van strobalen, transporteren van klinkers of ander materiaal op bouwwerven en in heel wat van andere omstandigheden.

Dankzij zijn hoge rijsnelheid en het feit dat hij makkelijk te transporteren is op een aanhangwagen zorgt ervoor dat je je vlot van de ene werf naar de andere kan verplaatsen.

 

Zichtbaarheid:

 

Bij alle AVANT-series (behalve de R-serie) zit de chauffeur op het voorste deel van de kniklader. Het meest efficiënte werk wordt bereikt wanneer de bestuurder zo dicht mogelijk bij de toebehoren zit. Daarnaast heeft hij ook een laag liggend zwaartepunt, wat de stabiliteit ten goede komt. Het star scharnierpunt zonder pendelbeweging verbetert de stabiliteit in alle omstandigheden en zorgt voor behoud van het maximum hefvermogen in geknikte toestand. 

 

Telescopische arm:

 

Ondanks een compacte bouw, beschikt iedere AVANT, dankzij de telescooparm, over maximum reikwijdte en hefhoogte.  De telescopische arm is verschoven ten opzichte van de middellijn van de machine en biedt uitzonderlijk zicht voor de bestuurder in elke positie van de arm. Wanneer de laadarm ingetrokken is, is het mogelijk de zwaarste lasten te tillen. Met een volledig uitgereikte arm is de reikwijdte en hefhoogte ongeëvenaard.

 

Compact:

AVANT combineert kracht met compacte afmetingen perfect. Een compacte AVANT-kniklader beschikt over eenzelfde hefvermogen dan veel andere laders met grotere afmetingen. Dit betekent dat een AVANT uiterst geschikt is voor gebruik op kleine en/of smalle ruimtes. Ook in krappe situaties behoudt de bestuurder perfect de voeling, zowel met het aanbouwwerktuig als met de omgeving rond de machine.

Categorie Compacte wieladers
Merk Avant
Model 750TDL
Bouwjaar 2015
Draaiuren 1.700
Gewicht 1.930 kg
Referentie Telescopische kniklader
Algemeen conditie Goed
Optisch conditie Gemiddeld
Technisch conditie Goed
Kenteken: TLK-38-T

Vergelijkbare advertenties