Bentley Speed Six Le Mans Special 4.25 / Ned. kenteken

  • Bentley Speed Six Le Mans Special 4.25 / Ned. kenteken
  • Categorie: Auto's
  • Bouwjaar: 1934
€ 296.750 Margin

Carrosserievorm: Cabriolet
Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2023
Tellerstand: 97.111 mijlen
Interieurkleur: Groen
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Nederlands gekentekende Bentley Speed Six ,, Le Mans Special '' body by Petersen. Deze indrukwekkende Bentley is ruim 10 jaar geleden gebouwd. Sinds de voltooiing van de bouw heeft deze indrukwekkende machine slechts 6000 miles gereden. Het geheel is gebouwd op een chassis van een RR 20/25, motor MKVI 4.25Ltr. Cabrioletkap en tonneau double duck stof. Deze schitterende Bentley Speed 6 ‘Le Mans’ Special verkeert in sublieme topconditie! Deze grote automobiel rijdt als nieuw. De rijervaring is magnifiek, en het donkere, stoere uitlaatgeluid is geweldig! Remmen voor zijn hydraulisch. In vergelijking met Bentleys uit de jaren 1920 en 1930 is deze fantastische Speed 6 verbazingwekkend eenvoudig te besturen en te bedienen. Het interieur is redelijk comfortabel op langere ritten en het biedt ruimte aan de bestuurder en 3 passagiers. De Bentley is voorzien van 21-inch racing green gelakte spaakwielen met Blockley 700 x 21 banden. Volledige bouw historie aanwezig. Dit is een zeldzame kans om een zo goed als nieuwe Bentley Speed 6 “Le Mans” te kopen.


Bedrijfsinformatie

Sinds 1977 een modern / merk onafhankelijk autobedrijf in Bathmen ( bij Deventer ) Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's , verhuur van campers en trouwauto's. Wij werken met 12 vaste medewerkers, leveren aan particulieren en bedrijven, en hebben ons gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, ( VAG-groep ) Volvo, Bmw, Opel en Ford. Natuurlijk repareren en onderhouden wij in onze moderne werkplaats ook alle andere merken.
Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kunt u rekenen op een scherpe inruilprijs en een eerlijk, deskundig advies. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en deelnemer aan de Nationale Auto Pas

Categorie Auto's
Merk Bentley
Model Speed Six Le Mans Special 4.25 / Ned. kenteken
Bouwjaar 1934
Kilometerstand 156.285
Kilometerstand 156.285 km
Handgeschakeld
Brandstof: Benzine
Aantal deuren 2
Kleur Groen
Eerste registratie 06-1934

Vergelijkbare advertenties